Много жени са сигурни, че всички мъже в леглото се

...
 
Много жени са сигурни, че всички мъже в леглото се
Коментари Харесай

Kакво очакват от вас в леглото мъжете според възрастта си

 

Много дами са сигурни, че всички мъже в леглото „ се нуждаят от едно и също нещо “, само че в действителност ли е по този начин.

 

Пиков ентусиазъм за милувки в леглото: 20-30

 

Мъжете на тази възраст не са изключително придирчиви и интензивно сменят сътрудниците, количеството замества качеството. Това е време на опити, новости, струпване на опит и подсилване на самочувствието на мъжа. За да „ закачите “ млад мъж, обърнете допустимо най -много внимание на спонтанността, мистерията, научете се да изненадвате! Разбира се, би трябвало да овладеете „ техническите “ умения – да се научите по какъв начин да вършиме сексуален масаж, да овладеете техниките на орална обич.

И на този сексуален декор – не забравяйте да го похвалите. За всичко. За цветя, за нежната или буйна обич. Възхищавайте се на необятните му плещи или умни очи, размерът. Мъжете се нуждаят от похвали и похвали също толкоз, колкото и дамите.

 

Време за „ избирателност “: 30-45 години

 

През този интервал самата обич в леглото престава да бъде тематика номер 1. Житейските цели и цели излиза на напред във времето. Интелектуалният капацитет се прави оценка и способността да се носи освен къса пола, само че и грациозен бизнес костюм.

Важно е да сте освен привлекателни, само че и откровени. Опитайте се да станете другар на мъжа. Не да го променяте и превъзпитавате, а да разбирате и приемате. По това време нормално мъжът към този момент схваща какво желае от живота и от дамата. Просто би трябвало да го чуете и да му дадете това, от което се нуждае.

На този стадий в леглото към този момент съществува избран развъртян усет, тъй че дамата да може да натисне „ копчетата “ за страст, които „ започват “ „ еротичния мотор “ на колегата. Няма повсеместен способ, подобаващ за всеки мъж: за някой това е позиция откъм гърба, за някой съществуването на чорапи и обувки на партньорката, това може да бъде провокативен флирт или скромна деликатност, може би миризма на парфюм. За да се поддържа качествена връзка, всяка жена би трябвало да има този самостоятелен „ любовен пакет “ напълно.

Този интервал се характеризира със зрялост, само че има свои проблеми. Много двойки търсят помощ на този стадий. Често двойката стартира втория си меден месец.

 

След 45 – когато половата интензивност стартира да понижава

Тук е належащо да се основат най -благоприятните условия за  интензивността в леглото. Мъжът би трябвало да поддържа общото си здравословно положение на равнище, защото при болести потентната функционалност губи своята новост. Не би трябвало да има дълги спирания в половия живот. Възможно и належащо е да се добави от ден на ден фамилиарност към интимността, компенсирайки намаляването на пристрастеността. Това може да бъде да вземем за пример взор очи в очи по време на орална обич. След 45 половата функционалност на мъжа стартира да избледнява. Не всички мъже са психически готови да одобряват естествения спад в потентността. Важно е да създадете верните асоциации в колегата си. Дайте опция на вашия воин да бъде воин. Не се превръщайте в ругаеща или тъжна майка. Внимавайте. Научете се да се наслаждавате на живота. По този метод ще извършите себе си, него и вашия съюз по -щастливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР